Läpiajoa melkein jonossa kieltoa vastaan

Merikasarminkatu 1, 00160 Helsinki, Suomi

Kiitokset viestiin/asiaan vastaamisesta, ja sen toteamisesta, että kyseessä on ongelma. Vain poliisi voi puuttua liikennemerkkiä vastaan ajoon, ja poliisille onkin ilmoitettu, mutta ongelma ei ratkea sakottamalla; pitäisi olla paikalla koko ajan, eikä se estäisi silti vaarallista läpiajoa. Ongelma paljolti johtuu siitä, että "läpiajo kielletty"-merkki sijaitsee vasta liikuntahallin kohdalla kaukana risteyksestä, josta sinne käännytään. Moni autoilija ei huomaa merkkiä risteyksessä (Puolipäivänkatu ja Merikasarminkatu). Merkki pitäisi siirtää risteykseen tai laittaa risteyksen kohdalle "umpikuja"-merkit. Ongelma on siis autoilijoita harhauttava liikenteen ohjaus.
Autoilijoiden pitäisi mennä liikuntahallin pihalle kääntymään takaisin päin, kun huomaavat merkin liikuntahallin kohdalla. Kuka niin tekee? ei kukaan, kaikki jatkavat lyhyen matkaa lävitse vastoin ajokieltoa, kun "heidät on harhautettu sinne".

Fiksauksen tila 18.04.2018:

Käsitelty tarkemmat tiedot

  • 14.4. Palaute vastaanotettu
  • 16.4. Palaute lähetetty Helsingin kaupungille
  • 18.4. Helsingin kaupunki sulkenut palautteen käsiteltynä

Helsingin kaupungin vastaus

Kiitos viestistänne. Helsingin kaupungin liikenteelliset ratkaisut suunnitellaan liikenne- ja katusuunnittelupalvelussa. Joten olen välittänyt ehdotuksenne liikenne- ja katusuunnittelupalveluun tiedoksi.


Ystävällisin terveisin

Kaupunkiympäristö
Asiakaspalvelu
Helsingin kaupunki
Sörnäistenkatu 1
PL 58231
00099 Helsingin kaupunki
p. 09-310 22111
avoinna
ma 8.15-17
ti - to 8.15-16
pe 10-15

Koskettaako tämä fiksaus sinua?

Tue kohdetta 10 tukee tätä kohdetta.