Metro Fiksaa -palvelun käyttöehdot

Metro ja Helsingin kaupunki testaavat uutta palautekanavaa. Pitäiskö fiksata –palvelussa voit ilmoittaa havaitsemistasi epäkohdista, kuten kuoppaisesta tiestä tai rikkinäisestä liikennemerkistä.

Antamasi palaute voidaan julkaista Helsingin kaupungin internetsivuilla ja/tai muissa medioissa. Älä sisällytä palautteesi kuvaukseen yksityisyyden suojan alaista tietoa, kuten henkilön nimiä, henkilötunnuksia tms. Palaute voidaan jättää julkaisematta tai sitä voidaan muokata ennen julkaisua.

Jos palautteeseesi sisältyy valokuva tai video, sen täytyy olla sinun ottamasi. Jos kuvassa esiintyy tunnistettavia henkilöitä, täytyy sinulla lisäksi olla heiltä lupa kuvan julkaisemiseen. Lähettämällä kuvan palautteen osana vakuutat, että sinulla on edellä mainittu lupa kuvan julkaisuun.

Tarjottu tai tilattu aineisto hyväksytään julkaistavaksi sillä ehdolla, että julkaisija saa korvauksetta käyttää sitä uudelleen lehden tai sen yksittäisen osan uudelleenjulkaisuun, yleisölle välittämisen tai muun käytön yhteydessä toteutus- tai jakelutavasta riippumatta sekä luovuttaa oikeutensa edelleen ja muokata aineistoa hyvän tavan mukaisesti.