Metro Fiksaa

Metro Fiksaa -palveluun lähetetyt fiksausehdotukset välitetään automaattisesti Helsingin kaupungin rakennusvirastolle. Voit seurata palautteiden etenemistä, sekä lukea rakennusviraston antamat vastaukset palvelusta.

Voit myös selata ja kommentoida muiden kaupunkilaisten tekemiä fiksausaloitteita.

Metro ja Helsingin Sanomat hyödyntävät valikoituja palautteita toimitustyössään. Mielenkiintoisista fiksauskohteista saatetaan esimerkiksi kirjoittaa artikkeleita.

Pitäiskö fiksata on osa Euroopan komission rahoittamaa CitySDK-hanketta. Hankkeen tavoite on tuoda kaupungin palautekanavat lähemmäksi kaupunkilaisia. Hankkeen toteuttavat Forum Virium Helsinki, Helsingin kaupunki ja Metro yhdessä kansainvälisen yhteistyöverkoston kanssa.

Symboleiden merkitys

Avoinna Tämä palaute on lähetetty Helsingin kaupungille. Kaupunki ei ole vielä aloittanut palautteen käsittelemistä. Voit myös tilata sähköpostiisi automaattisen ilmoituksen siitä, kun palautteen käsittely on edistynyt. Tue palautetta, mikäli sen korjaaminen on mielestäsi tärkeää. Voit myös kommentoida palautetta.

Käsittelyssä Helsingin kaupunki on ottanut tämän palautteen käsittelyyn. Palaute saatetaan ohjata jatkokäsittelijälle. Kaupunki ei ole vielä päättänyt epäkohdan korjaamisesta.

Käsitelty Helsingin kaupunki on käsitellyt tämän palautteen. Kaupunki on saattanut antaa palautteeseen tekstivastauksen, josta näet tarkemmat tiedot siitä, mitä ongelmalle on tehty. Palaute on myös saatettu ohjata eteenpäin toiselle taholle. Kaikki fiksauskohteet eivät välttämättä vaadi korjaustoimenpiteitä, tai korjaus saatetaan tehdä vasta myöhemmin.

Vastaus Helsingin kaupunki on vastannut palautteeseen.